Acest frigider este considerat unul de buget mediu

Acest frigider este considerat unul de buget mediu

Acest frigider EdgeStar KC2000 este considerat unul de buget mediu, deci nu este cazul să-l compari cu unul industrial sau foarte scump. Însă este proiectat să dureze și un sfat bun ar fi să îl verifici în întregime când îl desfaci din cutie. Asigură-te că nu lipsesc sau sunt slăbite șuruburi sau buloane. Există o regulă de asamblare pentru aceste frigidere. Dacă nu pui ușa bine, nimic nu va încăpea cum trebuie. Din nou, citește instrucțiunile cu atenție. Și nu încerca să îl asamblezi când ești beat. E păcat de bere.

Unii utilizatori spun că materialele folosite la cuplaje sunt inferioare. Dacă așa este cazul, sună la compania care ți-a trimis frigiderul și fă-i să-i forțeze pe Edgestar, pentru că am impresia că compania nu are abilități ale oamenilor. Sună de parcă mai degrabă ar face sau folosi frigidere decât să se confrunte cu utilizatorii lor. Ei bine, este chiar păcat pentru că ei sunt o mare parte din piața frigiderelor de butoaie.

Deci dacă nu ai curajul să te înhami la asta, care este alternativa? Poate asta te va ajuta.

EdgeStar KC2000 frigider de butoaie – recenzie

Fiindcă e periculos să bei și să conduci, mulți oameni preferă să bea în confortul propriei case. Berea în cantități mici poate fi scumpă, așa că mulți preferă butoaiele de bere, pe care le pot consuma pe o perioadă de timp cu familia și prietenii.

Însă dacă temperatura berii nu este scăzută, se va altera, așa că se recomandă folosirea unui frigider de butoaie. Această recenzie pentru frigiderul de butoaie KC 2000 Edgestar kegerator oferă o privire de ansamblu a opțiunilor și caracteristicilor, dar rezumă și opiniile cumpărătorilor.

Edgestar KC2000 are capacitatea de a stoca un butoi mare de 58.5 litri, adică jumătate de baril ca dimensiuni, un butoi de 30l sau un sfert de baril. Are, de asemenea, capacitatea de a stoca până la două „sixth keg” de 20l sau două „corny” de 19l fiecare.

Dimensiunile interioare sunt de 71×42.5×39. Rezervorul de dioxid de carbon este pus pe spatele frigiderului printr-o montare exterioară, pentru a economisi spațiul interior.

Temperatura trebuie menținută între -30 și -40 grade pentru a te asigura că berea nu se strică. Există un cadran pentru reglajul temperaturii.

Articole din aceeași categorie: