Cand ar trebui sa iti iei un iPhone?

Cand ar trebui sa iti iei un iPhone?

Cand este momentul perfect pentru a cumpara un iPhone? V-a lovi piata un nou device Apple in curand? Cand o sa scada pretul modelului anterior? Trebuie sa cumperi un telefon nou sau ar fi mai bine sa astepti cateva luni

Daca esti momentan in magazin cautand un nou smartphone, prima ta intrebare probabil este daca chiar e un moment bun sa cumperi un nou telefon Apple sau nu.
Ei bine, raspunsul este acum este momentul perfect sa cumperi unul.

iPhone 8

Lansarea ultimului iPhone

In 12 septembrie 2018, Apple a dezvaluit nu unul, ci trei noi modele de iPhone, la doar un an dupa lansarea iPhone 8, 8 plus si X.

Cel mai nou iPhone XS Max si XS sunt acum disponibile pentru achizitie.
Lansarea acestor noi telefoane marcheaza de altfel si scaderea in pret a modelelor anterioare, cu X-ul redus acum de-a binelea la fel ca SE.

Frecventa update-urilor

Apple asteapta doar un an inainte sa introduca un model nou. A devenit traditia companiei sa gazduiasca un eveniment special in fiecare septembrie in care sunt prezentare noile de dispozitive si sunt puse la vanzare dupa cateva saptamani.

iPhone 8

In 2018, Apple Company a rupt traditia si a lansat SE-ul in luna martie. Oricum, nu au aparut noi versiuni de SE din martie 2017 si martie 2018. Asta sugereaza ca nu exista nicio garantie ca Apple va continua sa iti actualizeze modelul la fix un an dupa lansare.

Pentru moment, este putin probabil ca Apple o sa lanseze un nou iPhone inainte de septembrie 2019.

Momentul potrivit sa cumperi un iPhone

Pana acum, cel mai potrivit moment sa cumperi un nou iPhone este pana in 9 luni dupa lansare. Cu toate astea, deja in lunile iunie si iulie este recomandat sa amanati achizitia pana in toamna. Asta daca nu cumva telefonul actual este deja stricat si nu va mai rezista inca 3-4 luni.

iPhone 8

Este foarte usor sa spui cel mai prost moment pentru a cumpara un nou model. Fara indoiala, ar fi in lunile inainte de septembrie. Asta inseamna ca nu ar trebui sa cumperi un dispozitiv nou in august decat daca esti dispus sa iti dai suturi dupa o luna.

Dar despre cumpararea unui model mai vechi?

Probabil te gandesti la asta pentru ca pur si simplu ai nevoie de un telefon nou si nu prea iti pasa de ultimul model, de ce sa nu cummperi un iPhone acum?

Citiți acest articol: Principalele tipuri de cartușe HP

Cartușele HP sunt unele dintre cele mai populare consumabile pentru imprimante din ziua de azi. Cu toate acestea, având atâtea cartușe din care puteți alege, de unde veți ști care este cerneala potrivită?

Din experienta, dupa evenimentul Apple, preturile generatiei actuale de iPhone-uri urmeaza sa scada drastic. Daca nu ai nicio problema cu specificatile, poti sa mergi pe un iPhone mai vechi pe care Apple deja l-a redus pentru ca companiile mobile deseori pun aceste modele cu reduceri speciale pentru a goli stocurile.

Articole din aceeași categorie: