Ce știți despre Echinacea Purpurea?

Ce știți despre Echinacea Purpurea?

Povestea Echinacea Purpurea a început în secolul XVII într-o pădure din Sud-Estul SUA. Pe atunci, John Banister studia plantele originare din Virginia când a dat peste aceste flori. În 1796, el s-a hotorât să culeagă semințele acestor flori și să le expedieze în Anglia unde planta urma să devină o marcă a grădinilor Europene spre finele anilor 1800.

Echinacea Purpurea

Diferite tipuri de flori au apărut în anii 1860 odată ce botaniștii germani au început să modifice specia și să dezvolte plantațiile deja existente. Echinacea nu a devenit foarte populară până în anii 1880. A primit premiul Planta Perenă a Anului în 1898.

Mod de preparare și dozaj

  1. Nu există niciun dozaj zilnic recomandat atunci când este vorba despre utilizarea echinaceei. Aceasta se vinde în ceaiuri, tincturi și capsule. De asemenea, puteți cumpăra saci de ceai cu frunze sau ceai în majoritatea magazinelor de naturiste și magazine online. Mai jos găsiți pașii pentru prepararea ceaiului cu frunze din Echinacea.
  2. Puneți frunzele, rădăcinile și florile plantei în ceainic. Asigurați-vă că sunt spălate.
  3. Fierbeți puțină apă și lăsați-l să stea timp de 1 minut pentru a scădea ușor temperatura.
  4. Turnați 8 uncii de apă peste bucățile din ceanic.
  5. Lăsați ceaiul să stea cât timp doriți. De obicei el trebuie să stea mai mult în comparație cu ceaiurile tradiționale care pot sta și până la 15 minute.
  6. Strecurați ceaiul pentru a îndepărta frunzele, rădăcinile și florile.
  7. Gustați puțin înainte de a o bea. Puteți adăuga ghimbir, miere și alte arome. De asemenea, puteți experimenta cu diverse arome pentru a găsi combinația care vă place cel mai mult.

Cum să cumpărați suplimente cu echinacea

Majoritatea studiilor asupra efectelor pe care le are Echinacea Purpurea folosesc de cele mai multe ori extractul din plantă și nu din ceai. Din păcate, consumatorii nu pot verifica eficacitatea sau calitatea ceaiurilor sau suplimentelor pe care le cumpără din magazine.

7 Beneficiile Echinacea Purpurea

Când alegem o firmă de ceaiuri sau suplimente, trebuie să căutăm acele firme care sunt autentice și au produse certificate cum ar fi magazinul online Vegamega pentru a ne asigura că nu ne vor afecta sănătatea.

Articole din aceeași categorie: