Cremele anti-riduri pentru o față mai tinerească

Cremele anti-riduri pentru o față mai tinerească

Ridurile sunt o problemă comună pe fața fiecărei femei și fac ca îmbătrânirea să devină tot mai vizibilă. Deși este un fenomen natural și un proces obișnuit, am dori să reducem vizibilitatea sau să întârziem dezvoltarea ridurilor. În plus față de o dietă sănătoasă, cremele anti-rid sunt cea mai bună armă pe care o putem folosi.

Cremele de față sunt atât de importante încât aproape fiecare femeie are o sumedinie de crème în casă, în timp ce cremele antirid se transformă în cel mai bun prieten al majorității femeilor trecute de 30 de ani. Un număr mare de mărci cosmetice și-au dezvoltat propriile creme special pentru pielea matură.

Cum să alegi o cremă anti-rid

Cremele anti-rid sunt diferite de cele obișnuite, prin ingredientele active care încetinesc îmbătrânirea pielii și reduc vizibilitatea ridurilor existente. Agenții cunoscuți pentru reducerea ridurilor sunt acidul hialuronic, resveratrolul, extractul de alge, ceaiul verde, uleiul de fructe, extractul de trandafir sălbatic, acidul lactic, retinolul și altele.

Cremele anti-rid

Recent, cremele cu colagen sau diferite creme și seruri care umplu ridurile au devenit extrem de populare, dar pentru astfel de produse recomandăm prudență. În cazuri extreme, moleculele de colagen sunt prea mari pentru ca pielea să le poată absorbi, ceea ce face astfel de creme inutile pentru aplicare. Ideal pentru pielea matură sunt cremele bogate care sunt, de asemenea, hrănitoare și hidratează pielea.

Ce este hidratarea?

Hidratarea este cea mai puternică armă împotriva ridurilor, deoarece pielii deshidratate îi lipsește întotdeauna elastina și astfel ridurile și liniile fine apar mai rapid. Când vine vorba de creme anti-rid pentru pielea uscată și deshidratată, ingredientele care hrănesc și protejează pielea sunt untul de shea și nuca de cocos, arganul și alte uleiuri vegetale.

Pielea poate fi uleioasă și totuși în pericol de riduri

În cazul unui ten uleios, este de dorit să aplicați pe pielea feței ingrediente hidratante cum ar fi extractul de ceai verde, fructele trandafirilor sălbatici, glicerina vegetală și uleiurile vegetale ușoare cum ar fi uleiul de jojoba, uleiul de struguri, și altele asemănătoare.

Cremele anti-rid

Multe persoane au probleme în special cu ridurile din jurul ochilor, care pot fi și mai pronunțate datorită utilizării machiajului de zi cu zi. Pielea din jurul ochilor este cea mai sensibilă piele de pe fața noastră și necesită o grijă deosebită, prin urmare, se recomandă utilizarea cremelor pentru pleoape și cearcăne atunci când treceți de 20 de ani. Cremele pentru zona din jurul ochilor sunt create special pentru această zonă sensibilă și conțin ingrediente ce au fost testate.

Făcând clic pe link, citiți articolul despre rimelul Essence și extensiile naturale de păr.

Articole din aceeași categorie: