Grătarele țin multă căldură și permit un transfer de căldură bun

Grătarele țin multă căldură și permit un transfer de căldură bun

Weber a lansat noul model al E-210 pentru 2018, Weber Spirit II E-210. Vă oferim un rezumat al caracteristicilor pe care noul model le prezintă mai jos.

De la un cunoscut producător de grill, linia Spirit a grătarelor de gaz de la Weber sunt modelele companiei la nivel de bază. Dacă sunteți în căutarea unui grătar bunicel, conceput pentru a servi de la 3 până la 4 persoane și doriți să plătiți o sumă decentă pentru o calitate mai bună în raport cu semenii săi, Weber Spirit II E-210 ar putea fi grătarul potrivit pentru dvs.

Intervalul de temperatură este larg, așa că gătitul la temperaturi joase este foarte bun. Designul cu 2 arzătoare oferă suficient spațiu pentru a găti indirect un pui întreg sau o friptură, dar capacitatea este limitată. Desigur, oricine dorește să cumpere un grătar de această dimensiune nu caută o zonă mare de gătit.

Construcția este bună. Weber a abandonat oțelul inoxidabil de calitate superioară în favoarea prețurilor mici, deci nu are durabilitatea Weber-ului din trecut, dar este totuși un grătar bine făcut. Majoritatea caroseriei este din oțel emailat, lucru la care Weber este foarte bun și aș recomanda acest grătar negru peste caroseria mai scumpă din oțel inoxidabil cu panou Spirit S-210.

Prima caracteristică care se remarcă în legătură cu noul Weber Spirit II E-210 este că vine în mai multe culori de capac. Acolo unde anterior a ajuns doar în negru, Spirit II E-210 este acum oferit în negru, fildeș, roșu și albastru.

Următorul lucru care atrage imediat atenția este că dulapul de depozitare din modelul anterior a fost îndepărtat. Weber a făcut acest lucru pentru a oferi spațiu suplimentar și accesibilitate mai ușoară instrumentelor tale.

De asemenea, „nou” este sistemul de grătare GS4. Acest sistem este format din 4 componente; (1) aprinderea Infinity (2) arzătoare, (3) bare aromatizante și (4) sistem de gestionare a grăsimii. Deși nu au fost comercializate anterior ca un sistem complet de grătar, aceste caracteristici au fost găsite în modelul mai vechi al Spirit E-210.

Noul model 2018 este compatibil cu iGrill 3, un termometru conectat la aplicație cu mostre de carne pentru temperaturi precise ale cărnii tale. În sfârșit, o versiune cu gaz natural a grătarului este oferită pe lângă modelul cu propan.

Articole din aceeași categorie: