Încălzitor de apă fără rezervor Eccotemp

Încălzitor de apă fără rezervor Eccotemp

Eccotemp L5 nu este doar un încălzitor de apă fără rezervor, ci și o unitate portabilă cu duș în aer liber. Acest lucru îl face perfect pentru camping, cabine și remorci. Această unitate portabilă are două baterii D cell și vă permite să aveți apă fierbinte, indiferent cât de departe de rețeaua dvs. mergeți. L5 vă permite să ridicați temperatura apei până la 35 de grade și oferă un debit de 5,6 litri pe minut.

Încălzitorul portabil fără rezervor Eccotemp L5 este perfect pentru campinguri, cabine sau pur și simplu în jurul casei. Spălați-vă mașina, spălați-vă barca, faceți un duș fierbinte, spălați câinii sau calul. Puteți adăuga încălzitorul portabil Eccotemp L5 la o mașină de spălat sub presiune pentru o curățare și mai bună! Aprinderea este prevăzută cu 2 baterii „D”, astfel încât este excelent pentru off-grid sau în alte zone în care nu este disponibilă electricitate.

Caracteristici ale Eccotemp L5

Această unitate portabilă este excelentă pentru campingul dvs. și aventurile în aer liber. Indiferent dacă o faceți într-un camping funcțional sau afară în pădurea adâncă, vă poate furniza apă caldă, astfel încât să aveți cel puțin acel confort al casei în sălbăticie.

Funcționează cu baterii. Această unitate este proiectată pentru exterior și astfel au făcut-o să funcționeze cu 2 baterii „D”. Acest lucru este excelent, deoarece vă permite să utilizați acest încălzitor de apă oriunde mergeți, fără prea multe cerințe pentru instalare. Funcționează și fără curent. Acest lucru îl face, de asemenea, util pentru situații de urgență atunci când curentul este oprit pentru perioade lungi.

Ce nu ne place

  • Ne-am fi dorit ca butonul de apă să poată fi ajustat la o setare inferioară pentru a economisi apă (dar putem „înlocui” acest lucru folosind supapa pe care am instalat-o).
  • Ne-am fi dorit ca butonul de gaz să poată fi ajustat la o setare inferioară; atunci când „suprasolicităm” curgerea apei (cu propria valvă), apa devine puțin prea caldă pentru gusturile noastre (în zilele călduroase de vară).
  • Dacă este cu adevărat vânt, flacăra se va stinge. S-a întâmplat în 2 sau 3 ocazii în timpul verii. Pur și simplu oprim și pornim apa și flacăra se aprinde din nou.

Articole din aceeași categorie: