Lumini LED H7 – De ce treci la farurile cu LED?

Lumini LED H7 – De ce treci la farurile cu LED?

Există numeroși factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când selectați farurile pentru mașina dvs. În primul rând, cumpărătorii trebuie să înțeleagă componentele farurilor, principala diferență dintre farurile etanșe cu halogen și farurile cu becuri, precum și avantajele și dezavantajele diferitelor tipuri de becuri.

Proprietarii de autovehicule ar trebui să știe, de asemenea, cum tehnologia LED îmbunătățește evoluția farurilor auto, precum și factorii care afectează calitatea becurilor cu LED-uri atunci când aleg să le cumpere. Cumpărătorii trebuie, de asemenea, să se asigure că becurile cu LED-uri sunt compatibile cu vehiculele lor și respectă legea. Cumpărătorii ar trebui să ia în considerare și modalitățile de a trece la becurile cu LED-uri pentru a obține condiții optime de conducere.

Tipuri de becuri pentru faruri

Există două tipuri de becuri pentru faruri și anume cele cu un bec cu o singură lumină și cele cu un bec cu rază dublă. Fiecare far de autovehicul trebuie să aibă atât fază lungă, cât și fază scurtă.

Lumini LED H7

Există becuri ce realizează atât faza scurtă cât și faza lungă, anume becurile cu rază dublă. În același far putem avea un bec H1 pentru faza lungă, și un bec cu LED, H7 pentru faza scurtă. Ambele becuri lumini LED H7 și H1 sunt becuri cu o singură poziție.

Faruri cu LED pentru mașini

La fel ca în majoritatea aplicațiilor, farurile cu LED-uri sunt folosite în mașini și produc suficientă lumină pentru a crește vizibilitatea.

Farurile cu lumini LED H7au, de asemenea, anumite caracteristici legate de stil, performanță și numărul de model.

  • Luminozitatea

    Lumenul este, practic, măsurarea utilizată pentru evaluarea luminozității becurilor, de obicei un far LED poate ajunge la circa 3000lmbs, dar este esențial să se acorde atenție asupra numărului de lumeni pe care becul îi realizează efectiv, deoarece luminozitatea este deseori pierdută.

  • Performanță

    Farurile cu LED-uri, cum ar fi LED-urile H7, realizează îmbunătățirea performanței în mai multe moduri. Aceste becuri produc lumină eficient, deoarece nu pierd din energie prin emiterea de căldură. Aproape toată energia consumată de farurile cu LED-uri este utilizată pentru generarea de lumină, în comparație cu cele cu halogen și cele clasice, care transformă un anumit nivel de energie în căldură. Mai puțină energie este necesar pentru a lumina farurile cu LED în comparație cu celelalte tehnologii.

  • Stabilitate

    Cand vine vorba despre stabilitatea farurilor lumini LED H7, pentru inceput trebuie avute in vedere rezistenta la apa, rezistenta la socuri si balastul. Un ballast de calitate ridicata este de obicei conectat la becurile LED din cutie, care este o componenta importanta a farurilor LED, ce se ocupa cu prevenirea defectarii LED-urilor din cauza variatiilor de tensiune, optimizarea consumului de curent, asigura protectie impotriva caldurii si asigura o intensitate luminoasa uniforma.

Rezistenta la socuri este de obicei dependenta de materialele becului si intregul design pentru a reduce frecventa vibratiilor si pentru a le amortiza. In timpul condusului, socurile sunt inevitabile. Alte faruri, de o calitate mai scazuta se pot stinge temporar si forma fascicolului luminos poate fi afectata, ceea ce poate duce la o experienta neplacuta in timpul condusului.

Citiți un articol amplu despre acest subiect cutie portbagaj.

Articole din aceeași categorie: