Sfaturi pentru maghiaj – cum să reziste toată ziua

Sfaturi pentru maghiaj – cum să reziste toată ziua

In lumea de azi obsedată de frumusețe, machiajul Lovely e atât o știință cât și o artă. Poți să îți dezvălui talentul artistic prin modul în care îți schimbi aspectul, în spatele acestei transformări se află și știința înțelegerii căror produse sunt adecvate pentru tipul tău de piele.

Dacă vrei să te țină machiajul toată ziua, uite aici niște sfaturi care te vor ajuta:

Menține-ți pielea hidratată

Pentru a-ți menține aspectul pe întreaga zi, totul începe înainte să te dai cu machiaj. Este foarte important să aveți o rutină în care vă hidratați pielea cu mult înainte de a începe să folosiți machiaj. Asta înseamnă că trebuie să vă hidratați pielea folosind o cream fină și bogată în SPF în fiecare dimineață și o cream groasă și plină de collagen seara.

Cosmetice Lovely

Se recomandă la fel de mult să beți multă apă și să aveți o dietă sănătoasă. Pielea hidratată va absorbi machiajul mult mai bine și va rămâne pe față pentru întreaga zi.

Folosește un fond de ten

Poate că sună mai convenabil să aplici direct machiajul, mai ales dacă te grăbești, însă secretul pentru machiajul Lovely (https://www.pinkpanda.ro/lovely) care ține toată ziua este fondul de ten potrivit. Înainte de a folosi vreo culoare, mai întâi trebuie să pui fond de ten peste tot pe față și pe gât.

Fondurile de ten bune vă vor proteja pielea ele fiind ca o barieră între machiajul care umple porii și pe lângă asta vă va face pielea tedetă și dreaptă, asemeni unei pânze pentru pictură.

Faceți-vă un obicei de a exfolia pielea

Exfolierea este cel mai important pas pentru a-ți face machiajul Lovely makeup să reziste întreaga zi. Pielea uscată va usca la rândul ei machiajul, iar acesta va crăpa ulterior. Pentru a nu vă afla într-o situație stânjenitoare și frustrantă din cauza machiajului, ar trebui să vă exfoliați pielea de cel puțțin două ori pe săptămână. Odată ce scăpați de stratul superior de pielea uscată și moartă, machiajul va avea șansa de a arăta impecabil ore în șir.

NYX este considerată cea mai bună marcă la care poți să obtezi dacă abia ai început să folosești machiaj. Citiți mai multe despre acest brand de produse cosmetice făcând clic pe link.

Nu uitați să curățați ustensilele

Dacă vă vine să credeți sau nu, acele ustensile pe care le folosești pentru machiaj pot fi cauza principală a faptului că machiajul nu rezistă mult. Deși poți folosi degetele pentru a aplica machiajul, ultimul lucru pe care îl doreși este să pui grăsimea de pe degete pe față. Dacă folosiți pensule, acumulările rezultate din celelalte aplicări se poate transfera pe față. Pentru a avea un aspect angelic de dimineață până seara, asigură-te că ustensilele sunt curate și îngrijite.

Folosește produse impermeabile

Machiajul impermeabil pentru ochi nu trebuuie folosit doar pentru ocazii speciale cum sunt nunțile. De fapt, chiar și în acele momente să nu vă așteptați la multe lacrimi. Produsele impermeabile de calitate pot acționa și ca antiperspirante, astfel fiind cea mai bună alegere dacă vrei ca machiajul să te țină toată ziua. Nu contează dacă ai de umblat, plouă din senin sau ai râs atât de mult că ți-au dat lacrimile, machiajele impermeabile te vor ajuta în orice situație.

Articole din aceeași categorie: