Tipuri obișnuite de covoare de podea auto

Tipuri obișnuite de covoare de podea auto

Podeaua mașinii dvs. trebuie să facă față multor provocări în fiecare zi. De la cafea vărsată, gustări aruncate, până la noroi, toate acestea pot lăsa în urmă pete încăpățânate pe tapițeria podelei mașinii tale. Și există, de asemenea, rupturile, înfășurarea și uzura constantă pe care podeaua trebuie să o suporte zilnic. Acesta este motivul pentru care ar trebui să cumpărați o rogojină de calitate pentru mașina dvs. Covorașele podelei auto pot păstra interiorul vehiculului ferit de dietă și umiditate, asigurând în același timp că resturile rămân intacte într-un singur loc fără să se împrăștie peste tot.

Există numeroase materiale durabile utilizate pentru covorașele care se ocupă de condiții diferite. Cele mai populare tipuri includ următoarele:

Covor de cauciuc

Un covor din cauciuc este confecționat din compus rezistent la apă și gros, care este mai durabil în comparație cu alte tipuri de covorase pentru podea. O face cel mai bun covor de podea pentru orice condiții meteorologice. O covorașă din cauciuc este foarte ușor de curățat, deoarece prinde apa, sărurile rutiere și murdăria de pe suprafața sa.

Covorașele podelei auto

Cu toate acestea, covorașele de podea din cauciuc se întâmplă să fie cele mai scumpe în comparație cu alte tipuri, ca să nu mai spunem că acestea nu se laudă și cu modele elegante. De cele mai multe ori, acestea sunt disponibile doar cu modele obișnuite în culori simple.

Covor pardoseală covor

Umiditatea și murdăria sunt întotdeauna cea mai mare preocupare în ceea ce privește menținerea curățeniei interiorului mașinii. Un lucru bun este că rogojinile podelei auto sunt foarte eficiente atunci când vine vorba de prinderea resturilor, din cauza fibrelor sintetice.

Fibrele sunt responsabile de menținerea resturilor la locul potrivit pentru a face mai ușor curățarea covorașelor. Există mai multe învelitori de covoare care au fibre absorbante de apă, ceea ce le face indispensabile în condiții de noroi și umed.

Cauciucurile pentru SUV

Cât de mult rezistă cauciuzurile?

Cauciucurile care nu mai își fac treaba nu vor fi de folosi pentru mașina ta. Până la urmă, toate cauciucurile intră în contact cu solul. Din acest motiv, cauciucurile trebuie să fie în stare optima ca tu și ceilalți șoferi de lângă tine să fiți în siguranță.

Covoraș din plastic transparent

Aceste covorașe sunt ușor de instalat și sunt ușor de bugetat. Acestea pot rezista, de asemenea, la căldură și apă pentru a-ți face picioarele confortabile în fiecare zi. Acestea sunt cele mai potrivite pentru condițiile meteorologice înzăpezite și ploioase, deoarece pot reține apa și noroiul. Dar, din păcate, aceste rogojini nu sunt cele mai bune aspecte pe care le puteți găsi pe piață.

Covoraș 3D pentru mașini

Acestea sunt covorașe de înaltă calitate, care pot adăuga o notă de aspect premium interiorului mașinii tale. Acestea sunt adesea disponibile în diferite nuanțe precum negru, bej și bronz. O covorașă 3D are o potrivire universală pe piciorul unui vehicul și este proiectată pentru a transporta resturile în caneluri pentru a oferi picioarelor goale o senzație mai confortabilă. Dar, din cauza tendinței lor de a se murdări repede, covorașele 3D pentru mașini necesită curățare regulată.

În cazul în care vă aflați după o ambianță interioară și credeți că puteți ține pasul cu întreținerea periodică, o rogojină 3D este exact ceea ce aveți nevoie.

Covoraș nomad sau ondulat

Acestea sunt covoare personalizate pentru pardoseală, disponibile în diferite culori. Ceea ce le face cel mai bine este ca aceste rogojini să se înmoaie și să capteze cu ușurință apa, provocând o scurgere minimă din cauza suprafețelor cretate. Rezultatul este că nu necesită o curățare constantă, precum alte tipuri de covorase.

Citiți mai multe despre suporturile pentru acoperișul mașinii.

Articole din aceeași categorie: