Toate benzile de rulare ProForm sunt bogate în caracteristici

Toate benzile de rulare ProForm sunt bogate în caracteristici

ProForm Treadmill Recenzie

Linia de alergare ProForm este produsă de ICON Health and Fitness, un lider mondial din Utah, în producția de echipamente de gimnastică. Atunci când compară benzi de rulare ProForm, este imposibil să ignori diferențele uriașe de preț, performanță și durabilitate. Care este firul comun? Caracteristici. Fie că este o banda de alergare ieftină pentru călători sau o mașină de înaltă performanță pentru antrenorii de maraton, toate benzile de rulare ProForm sunt bogate în caracteristici în comparație cu majoritatea alternativelor din clasa sa.

Cea mai mare concurență provine de la NordicTrack, care este deținută și de ICON și folosește multe din aceleași componente de alergare. Benzile de alergare ProForm trainer treadmill pentru 2019 au ecrane tactile HD cu browsere web, suportă iFit Coach și alte facilități care vă ajută să vă mențineți motivați să vă antrenați în mod regulat.

Mai jos sunt prezentări ale principalelor serii de rulare ProForm existente pe piață. Prețurile de vânzare cu amănuntul variază între 799 și 3,999 dolari, dar reduceri online de aproximativ 50% reducere sunt destul de frecvente. Prima etapă este seria Boston, care este axată pe pregătirea maraton pentru toate nivelurile de abilități. În continuare sunt Seria Pro și Seria Power, care sunt la preț și sunt echipate pentru a satisface nevoile tipice ale cumpărătorului. În cele din urmă, Performance Series oferă benzi de alergare cu reduceri, cu garanții mai scurte.

De asemenea, ProForm vinde benzi de alergare pentru birou numite ProForm Thinline și ProForm Thinline Pro. Spre deosebire de banda de rulare medie pentru birou, acestea pot susține exerciții fizice intense atunci când timpul de lucru este încheiat. Au piese spațioase, înclinare / declin automat, multe aplicații de antrenament și opțiunea de a integra iFit Coach.

Seria Pro

ProForm Pro Series prezintă cele mai bune tehnologii ale mărcii în afara celor din seria Boston. Cele trei benzi de alergare din această formație pentru anul 2019 sunt potrivite atât pentru alergători, cât și pentru călători. Capacitatea motorului variază de la 3,5 CHP la Pro 2000 până la 4,25 CHP la 9000. Fiecare unitate Pro Series are o pistă de 60 ″ x 22 ″, care este deosebit de spațioasă și o putere de înclinare / declin de la -3 la 15%.

Citiți mai multe despre acid gras omega-3.

Articole din aceeași categorie: