Vizitați Bled – De ce nu trebuie să ratați acest loc uimitor în Slovenia?

Vizitați Bled – De ce nu trebuie să ratați acest loc uimitor în Slovenia?

Bled este, fără îndoială, frumos. Este, de asemenea, atemporal și romantic. Sunt atât de multe pentru a vă menține ocupat în acest loc, dar nu vă grăbiți niciodată prea mult, deoarece Bled nu este locul pentru asta.

Există multe activități în calendarul anual, dar ceea ce ar putea bate o plimbare dimineața în jurul lacului. De la Castelul Bled, ai putea spiona insula în mijlocul lacului și vizitarea ei prin pletna este cu siguranță punctul culminant al călătoriei. Ia mese romantice la restaurantele de pe malul lacului sau plimbări cu trăsura de cai. Nuntile sunt de asemenea populare în Bled.

Lacul Bled este situat în partea de nord-vest a Sloveniei, care se află la cincizeci de minute nord-vest de Ljubljana. Este o călătorie ușoară cu mașina sau cu autobuzul din Capitală. Trenurile ajung la Bled-Lesce unde este necesară o călătorie cu autobuzul sau un taxi scurt pentru a ajunge la lac.

Dacă vă întrebați de ce ar trebui să vizitați Bled, consultați motivele de mai jos:

Priveliști excepționale

Îți aduci aminte de perioada în care nu puteai să te oprești să privești ceva frumos? Așa te-ai simți odată ce ai vizitat Bled pentru prima dată. Indiferent de unghiul pe care l-ați abordat sau când ați vizitat locul, ochii vor fi blocați pe Alpi Iulieni în fundalul său.

Insula Bled
Insula Bled

Bled este accesibil

Pentru vederi, de obicei, vă așteptați să vă deplasați spre mai multe sanctuare forestiere îndepărtate de la civilizație. Totuși, nu este cazul dacă vizitați Bled. Ljubljana este capitala Sloveniei și este chiar la colț. Aveți câteva opțiuni de călătorie. Puteți lua o mașină de închiriat, autobuz sau tren.

10 lucruri fantastice de făcut în Bled Slovenia – Un ghid de călătorie la lacul Bled

Toate acestea vă vor duce la Bled din capitală în mai puțin de 1 oră și jumătate. De aceea, Lacul Bled este considerat ca una dintre excursiile populare de o zi din Ljublaa și se încheie pe fiecare itinerariu din Slovenia.

Bucurați-vă de a bea vin la un castel de pe un munte

Lacul Bled ar putea seta scena cu ușurință pentru un basm incomparabil. Castelul Bled este scufundat deasupra țărmului. Acesta veghează asupra lacului Bled încă din secolul al 11-lea. Deși există multe castele pe care le găsiți în Europa de Est, viziunile lui Bled Castle sunt absolut greu de învins. După ce vă ardeți paturile și vițeii în timp ce ați urcat pe drumul abrupt de drumeție timp de cincisprezece minute, vă puteți delecta la crama Bled Castle pentru degustare de vinuri. Un călugăr rezident îți va arăta sticla de pași și îți va pluta propria sticlă de vin sloven ca suvenir.

Distracție din plin

Dacă Lacul Bled este situat într-un loc mai puțin gânditor, ar putea fi la fel de orbitor ca în zilele noastre. Ecosistemul din Lake Bled prosperă datorită legilor stricte privind protecția mediului, care includ interzicerea oricărei bărci motorizate.

Închirierea unei bărci sau accesul la pletna, tradiționala barcă cu rând acoperită din Slovenia vă va permite să asistați la cele mai multe dintre ofertele lacului Bled. Poate chiar ajuta la atingerea insulei cu o biserică, care se numește Biserica Adormirii Maicii Domnului. Este, de asemenea, un loc preferat pentru cuplurile care leagă nodul.

Articole din aceeași categorie: