Locuri de vizitat după un spa de răsfăț Laško

Locuri de vizitat după un spa de răsfăț Laško

După ce vă veți primi mult doritul și meritat răsfăț la spa, cu siguranță vă va plăcea faptul că există încă o mulțime de lucruri interesante care vă așteaptă în zonă. 

Laško este faimoasa regiune balneară din Slovenia, pe care o puteți explora într-o singură zi. Următoarele sunt atracțiile de top pe care nu ar trebui să le ratați în timpul șederii dumneavoastră aici:

După ce vă veți primi mult doritul și meritat răsfăț la spa, cu siguranță vă va plăcea faptul că există încă o mulțime de lucruri interesante care vă așteaptă în zonă. 

Hotel Thermana Park Laško

Hotelul Thermana Park Laško este cel mai bun loc de cazare dacă intenționați să rămâneți în regiune pentru mai multe zile. Există multe facilități pe care le puteți accesa aici, inclusiv piscine termale și diferite tipuri de saune. 

De asemenea, hotelul oferă servicii de masaj, fiecare cameră fiind dotată cu dotări excelente. În cazul în care aveți nevoie de reabilitare, la fața locului există și un centru medical complet cu medici specializați. Puteți, de asemenea, să stați în această unitate pe termen lung într-un mediu excelent, urmând o dietă controlată. 

De asemenea, dieta poate fi făcută în funcție de cerințele dumneavoastră. Printr-o dietă bună, combinată cu accesul regulat la piscinele termale și spa Laško, vă puteți bucura de o sănătate mai bună în timpul șederii dumneavoastră de lungă durată. 

Turul fabricii de bere Laško

Un tur al fabricii de bere este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face în timpul șederii dumneavoastră în Laško. De fapt, în acest loc se găsește una dintre cele mai renumite beri din Balcani, care este aproape echivalentă cu Heineken din Ams’erdam. 

Fabrica de bere Laško este cea mai veche fabrică de bere din Slovenia, cu o istorie care datează de 200 de ani. Turul fabricii de bere vă va învăța procesul de fabricare a berii și vă va bucura de produsul finit. Există, de asemenea, o expoziție a fabricii de bere pe care o veți îndrăgi cu siguranță. 

Biserica Laško

Biserica Sfântul Martin se află în inima orașului vechi. Această biserică din secolul alth XII-lea prezintă o arhitectură barocă, gotică și romanică. Biserica este, de asemenea, înconjurată de o mulțime de case tradiționale colorate din stofă slovenă. Zona este, de asemenea, presărată cu câteva restaurante și cafenele. 

Râul Savinja

Râul Savinja nu curge doar prin regiunea Laško, ci și prin Celje, al treilea oraș ca mărime din țară. Pasionații de fotografie se vor îndrăgosti cu siguranță de reflexiile panoramice de pe râu. Puteți surprinde câteva fotografii cu reflexii uimitoare ale acestui oraș vechi colorat, în afară de munții la fel de pitorești de pe fundal. Reflexia fabricii de bere Laško în râu este, de asemenea, ceva demn de fotografiat. Râul Savinja este popular pentru că oferă cele mai bune reflexii în timpul lunilor de vară, atunci când plouă puțin în zonă. 

Castelul Tabor 

O urcare de 15 minute din centrul orașului vă va duce la Castelul Tabor sau Castelul Laško. Odată ajuns la castel, veți fi cu siguranță captivat de priveliștea minunată a râului Savinja și a orașului. Dacă vă este puțin sete sau foame după urcușul în pantă, castelul găzduiește și un restaurant unde puteți lua o gustare sau o băutură. Acest castel datează din thsecolul al XI-lea și a fost folosit pentru a proteja orașul de turci în timpul Imperiului Otoman. 

Spa Laško nu este doar cel mai bun lucru despre acest loc, deoarece are și multe atracții interesante care merită vizitate

Articole din aceeași categorie:

    Nu a fost găsit