Învățături importante din Hubelino Marble Run

Învățături importante din Hubelino Marble Run

În timp ce Hubelino marble run nu îi va împinge pe copiii dvs. în fruntea clasei peste noapte, există totuși o mulțime de lucruri pe care le pot învăța de la aceste jucării. 

Iată câteva dintre lucrurile cu care vă vor putea ajuta cursele de marmură:

Multe piste de bila nu vor rezista la o joacă zgomotoasă, dar prin lucrul împreună cu alți copii, copilul dvs. va învăța despre munca în echipă, colaborare și compromis, chiar dacă celălalt copil are o idee diferită pentru construirea pistei de bila.

Colaborare

Dacă aveți doi sau mai mulți copii sau dacă singurul copil se joacă cu un prieten, abilitățile de colaborare și de partajare devin extrem de esențiale. Multe piste de bila nu vor rezista la o joacă zgomotoasă, dar prin lucrul împreună cu alți copii, copilul dvs. va învăța despre munca în echipă, colaborare și compromis, chiar dacă celălalt copil are o idee diferită pentru construirea pistei de bila. 

Urmează instrucțiunile

Acesta este un lucru pe care toată lumea trebuie să îl facă, mai ales pe măsură ce copilul dumneavoastră crește și va trebui să dea examene care îi cer să urmeze toate instrucțiunile date. Fiecare kit Hubelino pentru piste de marmură vine cu instrucțiuni specifice pentru construirea diferitelor piste, copilul dumneavoastră trebuind să urmeze îndeaproape instrucțiunile pentru a dezvolta o pistă funcțională. Pistele de marmură mai avansate au părți complexe care necesită mai multă concentrare pentru construcție

Abilități motorii

Există momente în care cursele de marmură pot deveni fiare imprevizibile. Chiar și cea mai mică lovitură poate face ca totul să se prăbușească dacă aceasta nu este construită în cel mai robust mod posibil. La fel ca în cazul jocului Jenga, copilul dumneavoastră trebuie să își dezvolte unele abilități motorii fine pe măsură ce așează blocurile, mai ales atunci când alergarea cu bile devine și mai mare. 

Răbdare

Construirea pistei de marmură poate dura până la o oră, în funcție de dimensiunea specifică a kitului Hubelino pe care l-ați cumpărat. Este nevoie de concentrare și răbdare, deoarece, spre deosebire de majoritatea jucăriilor moderne din ziua de azi, aceste piste nu oferă o satisfacție instantanee imediat ce sunt scoase din cutie. 

Rezolvarea problemelor

Multe piste de marmură pot fi, de asemenea, construite în piste personalizate și, după ce copilul dvs. a terminat de construit pistele sugerate de producător, poate încerca acum să construiască propriile piste. Puteți face lucrurile mai provocatoare pentru ei cerându-le să facă cea mai înaltă pistă pe care o pot face, să construiască o pistă folosind un număr limitat de piese sau să construiască o pistă care va dura cel mai mult timp pentru ca bila să ajungă de sus până jos. 

Gândirea spațială

Cu pistele de marmură construite în trei dimensiuni, este important pentru copii să învețe efectele fiecărui bloc în parte. Pistele de marmură care sunt mai complexe au blocuri care ar putea trimite bila în diferite direcții. Capacitatea de a vizualiza efectul unui bloc asupra traseului bilei pe măsură ce se construiește pista de bile este un aspect esențial al gândirii spațiale. 

Alte abilități

Adolescenții și copiii mai mari nu se limitează doar la abilitățile legate direct de conceperea și construirea unei piste de marmură. Puteți găsi multe videoclipuri online cu copii mai mari care creează piste uriașe de bile care traversează toată casa. Astfel de piste pot necesita parcele de planificare atentă și mai multe zile pentru a fi construite. 

Vedeți, o cursă de marmură Hubelino poate oferi o mulțime de beneficii pentru copiii de toate vârstele! 

Articole din aceeași categorie:

    Nu a fost găsit