Fii obsedat de produsele cosmetic Makeup Obsession

Fii obsedat de produsele cosmetic Makeup Obsession

Produsele de machiaj nu sunt niciodată ieftine, mai ales în climatul actual. Din fericire, majoritatea mărcilor de frumusețe din magazine au reușit să își mențină poziția oferind selecții de calitate care depășesc așteptările clienților. Cea mai recentă marcă de cosmetice, Makeup Obsession, este o dovadă concretă că articolele de machiaj farmaceutice au încă un loc special în orice trusă de înfrumusețare. 

Această marcă de produse cosmetice cu sediul în Londra vinde produse garantează că merită toți banii dați de clienți. Toate produsele din colecție vin au prețuri mici, care cu siguranță îi vor face pe amatorii de produse cosmetice să se îngrămădească în raionul de produse cosmetice.

Makeup Obsession Golden Honey paleta de farduri de pleoape
Makeup Obsession Golden Honey paleta de farduri de pleoape

Gama oferită de mărcă include tot ceea ce un iubitor de machiaj va avea vreodată nevoie pentru a obține o bază netedă, cum ar fi pudre de finisare, grunduri pentru estompare, fond de ten pentru obraji sau produse pentru un finisaj mat și pudre pentru sprâncene. Marca are o selecție extinsă de produse de pigmentare, cum ar fi luciu de buze, anticearcăne, substanțe de evidențiere și, probabil, cele mai nebunești palete de farduri pe care le veți găsi vreodată pe piață. 

Paletele care aparțin mărcii își pot lăsa amprenta asupra fanilor chiar înainte ca aceștia să opteze pentru un look mai îndrăzneț pentru machiajul ochilor. Aceștia oferă mai multe palete de farduri de ochi dintre care puteți alege, cum ar fi paletele All We Have Is Now, Be Passionate About și Be The Game Changer. 

Niciun produs oferit de marcă nu vă va găuri buzunarul. Pentru a vă face o idee mai bună, mai jos sunt listate câteva din alegerile de top de la această marcă de produse cosmetice grozavă și ieftină. 

Tot ce avem este acum paleta de fard de pleoape

Fiind printre cele mai colorate palete de farduri de ochi ale colecției, paleta All We Have Is Now are o gamă de 12 farduri strălucitoare și mate, care se remarcă cu tonurile sale neutre și calde. Această paletă este, de asemenea, echipată cu o oglindă. Asta înseamnă că poți pur și simplu să-ți apuci pensula pentru fard de ochi și să îți faci de cap cât ai clipi. 

Makeup Obsession Ocean Blues paleta de farduri de pleoape
Makeup Obsession Ocean Blues paleta de farduri de pleoape

Farduri pentru sprâncene

Fardurile pentru sprâncene ale colecție sunt similar cu cele pentru ochi. Acest pachet oferă cinci culor de farduri pentru sprâncene și o pensula cu cap dublu de încredere pentru a amesteca și aplica fardul. 

Video: Rutină pentru sprâncene cu Makeup Obsession Brow Pomade

Sprei de fixare Fix & Glow Spray Moon

Având un miros floral, Fix & Glow Spray Moon în urmă un luciu irizat care se schimbă la lumină, căpătând o culoare liliacă ce vă poate ajuta să vă luminați tenul și să aveți un aspect de prospețime. 

Grund matifiant Game Set Matte 

Grundul matifiant de la Makeup Obsession îi spune luciului uleios nedorit să meargă la plimbare. Acesta este un grund pe bază de silicon care îți permite să porți și să îți schimbați machiajul fără să îți faci griji că va aluneca sau că se va topi pe tot parcursul zilei. 

Evidențiator

Fanii care iubesc evidențiatoarele stridente se vor îndrăgosti cu siguranță de acest evidențiator. Poți alege dintre nuanța piersică a Mega Destiny, nuanța de miere a Mega Honey, bronzul profund al Mega Karma, culoarea șampanie izbitoare a Mega Lighting, nuanța violetă irizată a Mega Moon și bronzul mediu al Mega Metal. 

Luciu de buze

Linia Makeup Obsession include 12 nuanțe de luciu de buze ideale pentru buze roz. Roz, roșii, tonuri de roșu și nuduri de piersici sunt câteva alegeri pentru acele râvnite buze lucioase.

Articole din aceeași categorie: