Activități în familie care fac Imobiliarele din Celje renumite

Activități în familie care fac Imobiliarele din Celje renumite

Celje este al treilea oraș ca mărime din Slovenia, care se mândrește cu o atmosferă plăcută de oraș vechi și priveliști uimitoare, indiferent unde te uiți. Frumusețea locului și toate atracțiile sale sunt motivele din spatele cererii în creștere pentru imobiliare Celje

Romanii au construit Celje cu numele Celeia în secolul I d.Hr. Era un oraș înconjurat de ziduri dens populat și prosper, situat pe drumul roman care ducea către Pannonia de la Aquileia la râul Savinja, situat la 74 de kilometri nord-est de capitala Ljubljana.  

Pronunțată ca tselyeh, Celje s-a bucurat de a doua perioadă glorioasă ca principat în timpul Evului Mediu sub bogații Conți de Celje. Habsburgii au condus locul din 1456 până în 1918.  

Dacă sunteți în căutarea unei noi proprietăți pentru familia dvs., iată câteva dintre activitățile distractive și prietenoase pentru copii care vă așteaptă în Celje: 

Frumusețea locului și toate atracțiile sale sunt motivele din spatele cererii în creștere pentru imobiliare Celje. 

Explorați Castelul Celje 

Spectaculosul castel medieval Celje este în vârful unui un deal chiar în inima orașului. Castelul Celje este cel mai bun loc unde puteți vedea priveliști pitorești ale întregului peisaj urban. De asemenea, include numeroase exponate istorice pe care tu și copiii tăi cu siguranță le vei adora.  

Faceți o călătorie cu Furnicularul Celje 

Funicularul Celje este un funicular celebru care circulă între Castelul Celje și centrul orașului. O plimbare cu funicularul vă oferă un mod unic de a vedea orașul și priveliștile sale uimitoare.  

Vizitați muzeele 

Proprietățile imobiliare din Celje se află la mică distanță de diferitele muzee din zonă, cum ar fi Galeria de Arte Frumoase Celje, Muzeul de Istorie Naturală Celje și Muzeul Național Sloven, unde copiii pot afla mai multe despre zonă și alte lucruri interesante. descoperiri.  

Petreceți ceva timp la Muzeul Regional Celje 

Un minunat edificiu renascentist situat în orașul vechi servește drept casă pentru Muzeul Regional Celje. Muzeul prezintă istoria bogată a orașului și prezintă câteva exponate interesante.  

Răsfățați-vă la Spa-ul Termal Celje  

Vizitatorii din zonă și internaționali iubesc Celje Thermal Spa pentru exact acelaș motiv. Acest centru spa oferă o selecție extinsă de tratamente spa, saune și piscine pentru odihnă și relaxare maximă.  

Distrați-vă cu animaele de la Grădina Zoologică Celje

Situată în parcul Zlatarsko jezero, Grădina Zoologică Celje servește drept casă pentru mai multe animale, inclusiv urși, tigri și lei. Expoziții educaționale sunt, de asemenea, disponibile în grădina zoologică pentru a distra copiii în timp ce învață.  

Faceți Ski și Snowboarding 

Probabil că unul dintre principalele motive pentru care piața imobiliară din Celje este în plină expansiune este din cauza numeroaselor stațiuni de schi din zonă, cum ar fi Kope, Rogla și Pohorje. Aceste stațiuni de schi oferă diferite trasee care se adresează tuturor nivelurilor de snowboarderi și schiori.  

Faceți ciclism și drumeții în Celje 

Cu locația sa strategică în Alpii sloveni, Celje oferă și numeroase trasee de ciclism și drumeții. Nu uitați să vă îndreptați spre Munții Celje și să vedeți priveliștile panoramice cu cei doi ochi.  

Faceți o plimbare în Orașul Vechi 

Orașul vechi din Celje este o zonă pietonală fermecătoare și pitorească, unde vă puteți minuna de câteva repere și clădiri istorice. Unele dintre atracțiile de vizitat obligatoriu includ Primăria Veche, Biserica de Pelerinaj Maria Hilf și Catedrala Celje.  

Găsiți cea mai bună proprietate imobiliară Celje și lăsați întreaga familie să se bucure de toate aceste activități! 

Articole din aceeași categorie: