Materiale comune utilizate pentru vasele moderne

Materiale comune utilizate pentru vasele moderne

Ușurința de întreținere, valoarea estetică, clima din zona dumneavoastră și locul în care intenționați să păstrați plantele în ghiveci sunt toți factori importanți pe care trebuie să îi luați în considerare înainte de a lua decizia finală. Doar pentru a vă face o idee, mai jos este o scurtă defalcare a celor mai comune materiale din care sunt adesea fabricate ghivecele Miravila moderne (https://www.miravila.com/hu/), pentru a vă ajuta să alegeți alegerea potrivită care să se potrivească nevoilor dvs. specifice.

Vasele din beton tind să arate foarte bine, mai ales atunci când au îmbătrânit puțin.

Ceramică

Recipientele din gresie sau din ceramică sunt realizate folosind lut deschis la culoare și cu textură fină, care este apoi glazurat. Aceste recipiente sunt apoi arse la temperaturi ridicate în cuptor pentru a ajuta la reducerea nivelului de porozitate al vasului și a vulnerabilității acestuia la intemperii.

Le puteți găsi într-o varietate extinsă de modele și glazuri de culoare. Aceste vaze vin, de asemenea, într-o multitudine de dimensiuni și forme, dintre care cele mai comune sunt bolurile mari.

Citeste si articolul urmator: Stiluri populare de canapea din fiecare cameră de zi

În timp ce puteți planifica și proiecta întotdeauna propriul spațiu elegant, este ușor să fiți confuz în ceea ce privește tipul de canapea pe care ar trebui să o adăugați în camera dvs. de zi. Dacă nu sunteți sigur dacă ar trebui să achiziționați un fotoliu de dragoste, o canapea, un chesterfield sau un șezlong, primul lucru pe care ar trebui să îl faceți este să vă familiarizați cu diferențele dintre ele. 

Beton

Vasele moderne din beton tind să arate foarte bine, mai ales atunci când au îmbătrânit puțin. Chiar dacă betonul este o opțiune practică pentru plantele mai mari care ar putea necesita un sprijin de balast împotriva vântului, datorită greutății sale, această greutate poate fi, de asemenea, motivul pentru care este dificil de mutat ghiveciul.

Rășină și fibră de sticlă

Ghivecele din fibră de sticlă sunt realizate din combinația de fibre de sticlă și rășină.
Sunt durabile, ușoare și seamănă cu materialele pe care sunt menite să le imite. Nu este necesară depozitarea specială pentru aceste containere. De asemenea, pot rezista la vremea așteptată fără a fi nevoiți să le ducă înăuntru.

Articole din aceeași categorie: