Măsuțe de cafea: planificați apartamentul. Cu cap!

Măsuțe de cafea: planificați apartamentul. Cu cap!

Aveți o bucătărie mică în care este dificil să vă deplasați și să gătiți, darămite să vă așezați la o masă plăcută cu familia? Sufrageria mică nu poate face față mulțimii de persoane, și nici camera de zi. Încăperile mici pot avea o problemă cu amplasarea unei mese mari, care îi va putea găzdui pe toți cei care vin la masă. Atunci merită luate în considerare soluții care vă vor ajuta să organizați mai bine spațiul de acasă.

Măsuțe de cafea – cum a apărut moda pentru astfel de mobilier??

Apartamentele decorate în mod contemporan trebuie să aibă această piesă de mobilier. Se spune că primul prototip a fost creat în 1920 în numele Companiei Imperiale Americane de Mobilă – J. Stuart Foote. Măsuța de cafea a fost creată întâmplător, când designerul-șef se pregătea pentru o petrecere acasă și avea nevoie de o mică piesă de mobilier pe care să pregătească dulciuri pentru musafiri. Cu toate acestea, se spune că modelul trebuie să fi fost creat mai devreme. Este luat în considerare Edwin William Godwin, care a pregătit un model similar în 1868.

Măsuțe de cafea convenabile

Măsuțele de cafea sunt o alegere bună! Ele subliniază perfect caracterul camerei, oferindu-i lejeritate. În același timp, nu absorb spațiul ca și omologii lor mari. Mai ales cele care au opțiunea de glisare a unor piese suplimentare – atunci ele sunt utile, de ex., în timpul sărbătorilor de familie, deoarece măsuțele de cafea nu sunt un element subtil al finisajului decorului zilnic. O măsuță de cafea mică vă va permite să organizați mai bine spațiul și să mutați centrul de greutate. Mesele pătrate și mici sunt, de asemenea, foarte convenabile în ceea ce privește organizarea spațiului. Reglabil și ușor, îl puteți deplasa și îi puteți schimba poziția, în funcție de preferințele și stilul casei dvs. Este, de asemenea, un element suplimentar extraordinar într-o cameră mică, unde fiecare centimetru de spațiu este foarte important!

Articole din aceeași categorie: