Cum se utilizează un cântar de stup?

Cum se utilizează un cântar de stup?

Asamblați împreună toate componentele cântarului. Cuplați capătul de sex masculin al adaptorului de torsiune la adaptorul de 3/8″ cu acționare de ½”. Cuplați capătul de sex masculin al adaptorului la tăietura pătrată a suportului de ridicare. Conectați o bară de rupere de 1/2″ sau un clichet de acționare la capătul femelă al adaptorului de cuplu.

Cântarul pentru stupi este un tip de adaptor de cuplu digital care dispune de un suport de ridicare special pe care îl puteți folosi pentru a vă cântări stupii.

Apoi puteți utiliza honigschleudern.eu cântarul pentru a cântări aproape orice aveți nevoie sau doriți. Trebuie doar să ridicați o parte sau un capăt al obiectului suficient de sus pentru a putea introduce și ridica suportul aproximativ în centru sub el. Trebuie doar să porniți aparatul și să folosiți clichetul de 1/2″ pentru a roti constant și încet în sensul acelor de ceasornic suportul de ridicare până când ridicați obiectul la aproximativ ¼”. Se va afișa imediat greutatea și puteți lăsa jos obiectul.

Citirea indicată este greutatea totală a obiectului în kilograme, presupunând că greutatea obiectului este distribuită mai mult sau mai puțin uniform. După ce ați înregistrat greutatea, apăsați și mențineți apăsat butonul M timp de până la 2 secunde pentru ca afișajul să arate zero.

Cântărirea stupilor dvs.

Pentru a vă asigura că măsurătorile sunt mai precise, trebuie să vă instalați stupul astfel încât mânerele corpurilor de stup să se afle în partea din spate și în partea din față a stupului, aici se vor face măsurătorile.

Articole din aceeași categorie: