Înfrumusețați-vă casa cu lumini de exterior uimitoare

Înfrumusețați-vă casa cu lumini de exterior uimitoare

Ați visat întotdeauna să vă faceți casa să arate primitoare și caldă odată cu venirea nopții? Atunci, asigurați-vă că vă alegeți cu mare grijă luminile de Volino.

Scopul dvs. este de a folosi corpuri de iluminat puternice care vă vor permite să vedeți cu ușurință împrejurimile chiar și în întuneric. Cu toate acestea, luminozitatea lor trebuie să completeze și luminile interioare care se scurg prin perdelele de la fereastră. Ultimul lucru pe care îl doriți este ca corpurile de iluminat exterior să strice fațada generală a casei dvs.  

De asemenea, este important să instalați luminile de exterior în zone strategice pentru a vă asigura că acestea vor ilumina chiar și cele mai întunecate locuri din verandă, alee și pungă. De asemenea, vă puteți folosi însăși casa pentru a reflecta lumina în zonele în care doriți să fie.

Luminile exterioare pot părea o simplă idee secundară. Cu toate acestea, dacă vă acordați ceva timp pentru a alege luminile potrivite, puteți fi siguri că acestea vor crește de zece ori valoarea casei dumneavoastră. Dar, înainte de a merge să vă cumpărați luminile exterioare, există câteva lucruri pe care trebuie să le țineți minte pentru a transforma luminile exterioare într-unul dintre cele mai bune atuuri ale casei dumneavoastră.   

Principalele motive pentru a utiliza iluminatul exterior

Atunci când cunoașteți beneficiile instalării iluminatului exterior, puteți veni cu un plan de iluminat bun care va funcționa cel mai bine pentru dumneavoastră. Mai jos sunt câteva dintre motivele bune pentru care trebuie să instalați lumini în jurul exteriorului casei dvs. dragi. 

Iluminat peisaj – ceea ce majoritatea oamenilor greșesc despre iluminatul peisaj

Iluminatul în aer liber poate adăuga atractivitate la bordură. 

Cel mai bun iluminat exterior poate adăuga ambianță casei dumneavoastră. Unele elemente suplimentare, cum ar fi un stâlp de iluminat instalat la capătul aleii de acces, de exemplu, pot adăuga o notă foarte primitoare. De asemenea, puteți instala lumini în diferite locații pentru a crea un aspect stratificat și pentru a spori atractivitatea generală a proprietății dvs. 

Iluminatului exterior pe alee
Iluminatului exterior pe alee

Iluminatul exterior poate crea un sentiment de securitate și siguranță. 

Asigurați-vă că există suficiente lumini în locurile în care aveți cea mai mare nevoie de ele, în special în apropierea ușilor, a aleilor și a teraselor.   

Iluminatul exterior vă ajută să obțineți un aspect mai unitar. 

Pentru a vă îmbunătăți și mai mult atractivitatea, ați putea dori să folosiți corpuri de iluminat cu un stil similar sau care aparțin aceleiași colecții de lumini pentru a forma un aspect mai coerent.  

Sfaturi pentru a alege iluminatul exterior potrivit

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți cele mai bune lumini de exterior care să vă completeze cel mai bine casa:

Căutați o culoare relevantă.  

Desigur, nu ați alege niciodată lămpi pentru camera de zi care să se potrivească cu mobilierul sau pereții din lemn. Aceeași regulă se aplică și în cazul corpurilor de iluminat de exterior. De exemplu, dacă v-ați vopsit exteriorul în albastru, puteți opta pentru modele negre sau de staniu. 

Iluminatului exterior
Alege culorile potrivite pentru iluminatului exterior

Dacă locuința dvs. are o culoare pământie și caldă, corpurile de iluminat din aur și bronz se pot îmbina bine cu aceasta și vă oferă siguranța că iluminatul exterior se va integra cu restul elementelor de design ale casei dvs. 

Optați pentru o dimensiune rezonabilă.

Nu aveți nevoie de corpuri mari de iluminat de exterior. Deși doriți să iluminați o suprafață de teren mai mare, ultimul lucru pe care îl doriți este să cumpărați lumini prea mari, până la punctul în care să vă eclipseze casa. Optați pentru corpuri de iluminat de exterior care să completeze construcția și stilul general al casei dvs. 

Acesta poate varia în funcție de locul în care intenționați să amplasați luminile. Dar, dacă obiectivul dvs. este să vă iluminați aleea sau curtea laterală, luminile mai mari pot fi cea mai bună alegere. Între timp, corpurile de iluminat pentru ambele părți ale ușii sau pentru veranda dvs. trebuie să fie mai mici și, de asemenea, mai decorative. Folosește-ți casa ca ghid pentru a cumpăra iluminatul exterior potrivit, care îi va flata exteriorul ca întreg. 

Luați în considerare durabilitatea. 

Toate corpurile de iluminat de exterior sunt menite să reziste la intemperii pe tot parcursul anului, dar durabilitatea lor va varia întotdeauna. Există producători de corpuri de iluminat care acordă atenție modelelor care pot reduce deteriorarea apei. De asemenea, există și alții care se asigură că produsele lor pot rezista chiar și celor mai dure condiții meteorologice. 

Locația luminilor exterioare ale casei dumneavoastră și locația geografică specifică vă pot ajuta să determinați tipul de lumină pe care ar trebui să o utilizați. Climele mai calde și zonele mai adăpostite nu se confruntă niciodată cu același nivel de uzură ca și locurile mai expuse.   

Magazin pentru LED-uri.  

Becurile fluorescente și cele cu incandescență pot fi mai luminoase, însă cele mai mari avantaje ale becurilor cu LED sunt durabilitatea, eficiența energetică și capacitatea de a rezista mai mulți ani. Multe dintre LED-urile din ziua de azi sunt, de asemenea, la fel de luminoase ca și omologii lor mai tradiționali, ceea ce înseamnă că nu ați pierde mare lucru. Luați în considerare investiția în niște LED-uri dacă doriți lumini de exterior pe care vă puteți baza pentru o perioadă foarte lungă de timp. 

Alegeți puterea potrivită.   

Tipul de lumină care emană din casa dvs. trebuie să vă servească drept ghid atunci când luați în considerare puterea potrivită pentru corpurile de iluminat exterior. De asemenea, gândiți-vă la ceea ce doriți să realizeze luminile dvs. Dacă aveți o alee foarte întunecată și aveți nevoie de o lumină care să se întindă mult, cel mai bine este să alegeți un bec cu o putere mai mare. Dacă vrei lumini de seară pentru iarnă sau lumini mai decorative, vei putea economisi mai mulți bani dacă optezi pentru becuri cu putere mică. 

Încercați sticla mată. 

Cele mai multe corpuri de iluminat de exterior sunt adesea realizate folosind sticlă obișnuită, din cauza mitului că varietățile mată pot îndulci lumina. Deși sticla mată poate atenua intensitatea luminii, aceasta poate amplifica, de asemenea, aria de acoperire. În cazul în care aveți un buget restrâns, becurile de putere mică în corpurile de iluminat din sticlă mată pot crea aproape aceleași efecte ca și becurile de putere mare instalate în interiorul sticlei obișnuite. De asemenea, este mai ușor de întreținut sticla mată în mediile exterioare. Nu este nevoie să îndepărtați praful și înghețul odată ce acestea se acumulează în corpurile de iluminat. 

Luminile de exterior pot fi unul dintre cele mai bune atuuri pe care le puteți obține vreodată pentru casa dvs. Așadar, nu vă grăbiți să alegeți corpuri de iluminat care să vă lumineze casa și să o facă să arate mai elegantă odată ce se lasă întunericul. 

Articole din aceeași categorie: