Lupta mărcilor cosmetice de top

Lupta mărcilor cosmetice de top

În ceea ce privește machiajul, calitatea face toată diferența. Dacă vrei ca machiajul să arate perfect și să reziste toată ziua fără să îți afecteze pielea, e important să compari mărcile de machiaj și să faci alegerea potrivită.

Vestea bună e că toate mărcile de top din industrie vă pun la dispoziție produse de calitate care garantează că vă vor satisface toate nevoile. Aruncați o privire prin această listă de comparații între cele mai de încredere mări pe care se pot găsi pe piață și faceți alegerea potrivită care merită toți banii.

NYX

NYX, o marcă cu adevărat pentru artiștii de machiaj, are totul pentru tine. De la pudre, la creme, formule pentru buze, pigmenți și sclipici, când optezi pentru marca asta vei avea întotdeauna de unde să alegi. NYX este considerată cea mai bună marcă la care poți să obtezi dacă abia ai început să folosești machiaj. Poți să îți umpli trusa de machiaj cu produse NYX înainte de a încerca mai multe mărci de top pentru a verifica mai întâi dacă acestea sunt mai bune. 

Cosmetice NYX
NYX Cosmetice

NYX este o marcă de machiaj comercială care a devenit emblematică de-a lungul anilor pentru toată lumea obsedată de frumusețe, dar care nu vă va găuri buzunarul. De asemenea, artiștii de machiaj profesioniști și bloggerii de frumusețe se bucură de produsele inovatoare ale mărcii. Mai mult, le place și apreciază faptul că marca a reușit să mențină prețurile produselor scăzute chiar și după extinderea gamei lor de produse. 

Toni Ko, fondatorul NYX, a lansat marca în 1999 și, potrivit ei, scopul principal al companiei a fost să producă produse de calitate la prețuri accesibile.

Nabla

Dacă vrei să compari mărcile de machiaj, Nabla este un alt nume pe care îl vei întâlni. Marca italiană de machiaj Nabla oferă o gamă completă de diferite produse de machiaj vegane și produse etichetate ca fiind produse fără testare animală garantată de PETA. Când spunem machiaj vegan, înseamnă că produsele nu conțin coloranți sau ingrediente de origine animală, cum ar fi carminiu. Atunci când un produs este etichetat ca fără testare animală PETA, înseamnă că nu este implicată nicio testare pe animale.

Video: Cosmetice Nabla

Nabla oferă o gamă generoasă de rujuri, farduri de pleoape, rimeluri, tus de ochi, fonduri de ten, creioane pentru sprâncene, precum și o trusă magnetică pentru paletele de machiaj. Aceste produse de maghiaj de calitate de la Nabla au o pigmentație intensă. Formulele utilizate sunt foarte eficiente, folosind ingrediente excelente și nu prezintă niciun risc pentru sănătate.

Toate aceste formule sunt inovatoare și și se acordă mare atenție detaliile care pot face o diferență majoră la produsul final care practic, tratat, uluitor și mereu la modă.

Nabla consideră că fiecare machiaj personale trebuie să îmfrumusețeze și să evidențieze personalitatea individului și să ajute persoanele să își găsească propriul stil și să își dea frâu liber imaginației fără griji.

Faptul că nu se efectuează teste pe animale este unul dintre cele mai importante atuuri ale companiei, aceasta asigurând că produsele sunt vegane și nu sunt testate pe animale.

Essence

Essence este o marcă de cosmetice alcătuită dintr-o echipă mică dedicată punerii pe piață a unor produse de calitate, distractive și accesibile. De ce să te mulțumești doar cu un tus de ochi, ruj, luciu de buze, fard pentru pleoape și un lac de unghii când poți să încerci tot ce își trece prin cap?

Essence Cosmetice
Cosmetice Essence

Essence oferă produse cosmetice de calitate la prețuri rezonabile. Produsele Essence sunt fabricate în Europa și constau într-o colecție de produse de machiaj disponibile în culori la modă care oferă acoperire excelentă și o textură netedă. Acestea sunt și ușor de amestecat și de aplicat.

Filizofia companiei Essence este că frumusețea înseamnă să fii tu însuți, cine vrei să fii și să te distrezi în același timp. Essence consideră că frumusețea reală cu o poveste reală este o sursă de inspirație și că acesta este motivul pentru care își adoră clienții. Ei mai consideră că frumusețea este de toate felurile și nu trebuie să fie foarte sobră ci să fie distractivă.

Ei cred cu tărie în produse de calitate la prețuri grozave. Pentru ei, frumusețea nu trebuie să fie costisitoare și ei dovesc în fiecare zi că inovația și calitatea nu constă în preț.

Makeup Revolution

Makeup Revolution, o companie comercială britanică, este o marcă de produse cosmetice de renume internațional, care oferă produse pentru păr, îngrijirea pielii și machiaj. 

Recunoscuți pentru incluzivitatea lor, produsele Makeup Revolution sunt disponibile la prețuri foarte accesibile, concentrându-se pe garantarea faptului că toate persoanele de toate vârstele, sexele și etniile pot participa la revoluție. 

Adam Minto, fondatorul companiei a spus că machiajul nu ar trebui să fie elitist și să se bazeze doar pe disponibilitatea sau capacitatea de a plăti mai mult. 

În timp ce majoritatea mărcilor compensează pentru lipsa calității produselor lor prin preț, Makeup Revolution este apreciată pentru acreditările lor când vine vorba de preț și standardul ridicat al produselor în același timp. 

Când s-au lansat inițial în 2014 în magazinele Superdrug, sosirea lor a făcut ca marca să primească o mulțime de acoperire de la mass-media. Cu toate acestea, se pare că în momentul în care au fost implicați mai mulți influențatori, tot mai mulți oameni au început să acorde cu adevărat atenție și să susțină compania. 

Makeup Revolution nu a evitat marketingul prin influențatori și, de asemenea, nu au fost discreți în acest sens. Cu toate acestea, în ultimii doi ani, au dus lucrurile la un alt nivel, deoarece au lucrat cu unii dintre cei mai buni și mai populari influențatori și bloggeri din industrie

Catrice

Dacă te-ai pus să compari mărcile de produse cosmetice și nu ai auzit de marca Catrice, ar fi timpul să afli mai multe despre acest brand. Catrice este o marcă de machiaj din Europa care este încă nouă în Statele Unite. Și nu este surprinzător faptul că acum zdrobește competiția.

Când au prețuri atât de mici încât se pot lupta cot la cot cu favoritele din industrie oferind aceași calitate și chiar în unele cazuri chiar mai bine decât opțiunile mai costisitoare, cu siguranță nu ai cum să greșești dacă alegi Catrice.

Marca oferă produse începând cu farduri lichid pentru pleoape ultra pigmentate cu finisaj metalic până la rimeluri care cu siguranță că vă vor face genele să le sară în ochi celorlalți.

Nu uita, trebuie să compari mărcile înainte de a cumpăra un produs.

Articole din aceeași categorie: