Husqvarna este un tractor cu aspect fantastic

Husqvarna este un tractor cu aspect fantastic

La fel ca în cazul tuturor produselor Husqvarna, materialele utilizate sunt de o calitate excelentă, în special scaunele. Am descoperit ca acesta este unul dintre cele mai confortabile, chiar și în comparație cu cositoarele mai scumpe

Husqvarna YTH24V48 lawn mower transmisia este hidrostatică și funcționează printr-o funcționalitate a pedalei, ceea ce face sa se simtă foarte ușor de utilizat. Există, de asemenea, o serie de angrenaje care se deplasează înainte și înapoi pentru a vă ajuta să gestionați dealuri sau terenuri dificile. Este excelent chiar și atunci când este umed, deoarece poți coborî la o treaptă mai mica pentru a ajuta la obținerea tracțiunii în roți

Dacă aveți un teren mare, vă va plăcea absolut opțiunea de control al croazierei. Acesta este un adevărat salvator atunci când utilizați cositorul pentru perioade lungi de timp, în special atunci când călătoriți în linie dreaptă. O comparam ca pe un zeu în zilele toride pe câmp.

Ajustarea lamei controlată / activată electronic pentru un control super ușor și o amenajare eficienta al lamei

În cadrul setului de tăiere montat veți găsi tehnologia de inducție a aerului. Acest lucru este conceput pentru a optimiza fluxul de aer în și în jurul punții de tăiere pentru a maximiza funcționalitatea și performanța de tăiere.

Volanul mic și roțile perfect dimensionate în fața și în spatele tractorului Husqvarna YTH24V48 permit un cerc de rotire foarte mic. Sistemul cu trei lame ajută la o tăiere de calitate excelentă de fiecare dată. Suportul de ceașcă bine așezat și mereu util în dreapta șoferului (berea sau apa se potrivesc bine!)

Ce nu este atât de grozav?

Ca și în cazul multelor cositoare din această gamă de prețuri, nu ne-a plăcut foarte mult citirea indicatorului nivelului de gaz. Este bine în timp ce ai mult gaz, dar pe măsură ce consumi o cantitate redusă de combustibil, este greu de spus cât ai mai rămas. Aș dori să văd o alertă / alarmă atunci când coboară ultimii km.

Tăierea prin iarbă groasă sau dură poate fi dificilă, dacă este necesar, va trebui să aveți nevoie de o punte de tăiere de 54 inch.

Articole din aceeași categorie: