Dispozitive de stocare NAS sinology

Dispozitive de stocare NAS sinology

Synology este o companie de origine taiwaneza specializata in dispozitive de stocare de retea (NAS) pentru calculatoare. Synology este una dintre principalele mărci pe care trebuie să le luăm în considerare atunci când dorim să achiziționăm un dispozitiv NAS pentru casa noastră, deși acestea au și dispozitive pentru IMM-uri si birouri mici și mijlocii. Produsele acestui brand sunt caracterizate printr-o performanță excelentă, fiind foarte ușor de utilizat și la un preț destul de accesibil.

Synology încorporează sistemul de operare numit DSM 4.3 pentru toate cele mai recente NAS care au fost lansate; pe site-ul oficial avem un simulator unde puteți vedea toate caracteristicile acestor SNC-uri înainte de a le cumpăra.

Synology NAS

Știți deja că vorbim de dispositive de stocare Nas, acum vă voi spune 3 lucruri pe care le puteți face cu serverul dvs. Synology NAS pentru a obține performanțele dorite în mediul de acasă. Dacă intenționați să achiziționați Synology, vă veți pune câteva întrebări, cum ar fi: De ce vreau un server NAS? Ce pot face cu un server NAS acasă? Cu toții suntem de acord că serverele Synology NAS au un număr mare de aplicații atât pentru casă, cât și pentru birouri sau companii, dar care sunt cele mai utile funcții pentru casa noastră?

Synology ca centru de stocare

Puteți utiliza Synology NAS Server ca unitate de stocare partajată în rețeaua dvs. de la domiciliu. Cu aceasta puteți accesa datele dvs. de pe orice dispozitiv.

Synology NAS

Puteți, de asemenea, realiza accesarea din afara casei dvs., într-un mod simplu și sigur a tuturor fișierelor dvs. Centralizate de pe computer, ceea ce vă oferă o securitate totală a datelor. Dacă doriți să puteți face copii ale celor mai sensibile date prin servicii terților, cum ar fi Drop Box sau Google Drive.

Sincronizarea și backup-ul cu serverul NAS

Să avem toate datele centralizate în Synology este foarte plăcut, dar chiar vrei să copiezi totul manual? Răspunsul este sigur că NU. Synology are mai multe instrumente de sincronizare a fișierelor care fac actualizarea copiilor o joacă de copii. Cu aplicațiile pentru Windows și MAC putem decide care foldere sunt sincronizate cu serverul intuitiv și rapid.

Citiți acest articol: Principalele tipuri de cartușe HP

Cartușele HP sunt unele dintre cele mai populare consumabile pentru imprimante din ziua de azi. Cu toate acestea, având atâtea cartușe din care puteți alege, de unde veți ști care este cerneala potrivită?

Centrul de descărcare

În zilele noastre descărcați o mulțime de conținut pe Internet și pentru a îndeplini această sarcină de obicei păstrăm un computer care rulează pentru perioade lungi de timp. Cu Synology avem Download Station, o aplicație care ne va permite să descărcăm tot ceea ce ne dorim fără a trebui să pornim un computer. Putem să ne păstrăm în permanență întreaga bibliotecă de conținut.

 De asemenea, funcționează ca un centru de muzică și centru video cu stație audio și video, putem organiza toate videoclipurile și fotografiile noastre perfect și cu informații suplimentare. Creați o galerie de filme cu toate informațiile de la directori, sinopsis și calificări, totul în mod automat. Partajați fotografii cu familia și prietenii într-un mod simplu, cu Photo Station creând albume online și hotărând în orice moment cine are acces.

Citiți articolul despre iPhone 8.

Articole din aceeași categorie: